Fagdage

Mobilfilm kursus for kunstterapeuter

Lær at lave videoer og slideshows fra start til slut på din telefon. Kurset vil foregå over to weekender i august/september og er tiltænkt begyndere eller let øvede. Kurset vil være tilrettelagt med henblik på at dygtiggøre konstterapeuter til promovering af Kunstterapiens Åbne Døre i november (derfor vil kurset også kort berøre markedsføring på de sociale medier).

På kurset vil du lære de grundlæggende teknikker for, hvordan du arbejder kreativt med video og lyd på din telefon samt få kendskab til diverse apps. Og du vil blive introduceret til de muligheder og udfordringer, der er ved at lave video på telefonen. Efter kurset vil du kunne optage og klippe film på din mobiltelefon.

Al undervisningen på kurset vil foregå på telefon, men hvis du ønsker f.eks. at redigere/klippe på computer, er det også en mulighed. Da formålet er at du skal blive fortrolig med din egen telefon (og evt. computer/ipad), skal du på kurset arbejde med dine egne devices. På den måde vil du være klar til at gå i gang selv, efter kurset.

INFO:

Antal deltagere: Maximum 6.

Pris: 1.200,- pr. person.

Hvor: Aarhus.

Dato: d. 21. og 22. august samt d. 4. og 5. september (alle dage fra kl. 10-16) + en opfølgningsdag hvis dato fastsættes internt på holdet.

Om underviseren: Laurits Helligsøe har arbejdet professionelt med dokumentarfilm og tv siden 2017. Hans korte dokumentarfilm “Morfar flytter hjemmefra” blev udtaget til flere festivaler og blev nomineret til en Robert i 2020.

Mobilfilm kursus – virtuelt

For de konstterapeuter der ikke befinder sig i nærheden af Aarhus, eller ikke ønsker at møde op fysisk, tilbyder vi også en online version af kurset. Kurset vil indeholde det samme som det fysiske, men vil ikke kunne tilbyde samme intensive individuelle hjælp (grundet de tekniske begrænsninger og potentielt flere end 6 deltagere). Dog vil den individuelle hjælp stadig være en prioritet på kurset.

INFO:
Antal deltagere: Maximum 10.

Pris: 1.200,- pr. person (prisen vil blive nedjusteret ved flere end 6 deltagere – i tilfælde af fuldt hold vil prisen være 720,- pr. person).

Hvor: Online, via Zoom.

Dato: d. 28. og 29. august samt d. 11. og 12. september (alle dage fra kl. 10-16) + en opfølgningsdag hvis dato fastsættes internt på holdet.