Kuren er et fantastisk årligt tilbagevendende arrangement med mulighed for ideudveksling, for sparring, for netværksopbygning, for inspiration og vidensdeling.

Den er også en god optakt til årets generalforsamlingen, hvor aktuelle fokuspunkter og ideer bragt op i løbet af kurdagene, kan tages op, drøftes og efterfølgende kan tages evt. handling på.

På årets kurprogram var bl.a en workshop med titlen; ‘ Kreativitetens helbredende kraft ‘ med Majbritte Ulrikkeholm. Jeg ville ønske, at jeg kunne viderebringe et fyldestgørende resume af den grund, at der for mig, var virkelig kraftfuld terapeutisk/ personlig inspiration i hendes guidning gennem processer med krop/kontakt/åndedræt/ lyd/ udtryk/sang.
Jeg vil personligt gerne ved anden lejlighed supplere med den del af Majbrittes worshop, der handler om fortælling, der ( forståeligt) blev udeladt ved denne lejlighed, for at give plads til at gå i dybden med sårbarhed/kraft med fokus på ovennævnte.

Tak til Kurgruppen, for et rigtig godt program med spændende fagligt indhold og med tid indlagt også til udveksling af erfaring og kunstterapeutisk arbejde og -fest:)

Tak til Vibeke Skov, for at stille Institut for Kunstterapi til rådighed.

Tak til jer alle for dejlige møder.

Nyheder/Indlæg

Kategorier

Arkiv