Fornyligt afholdt FIKT sine første fagdage på Institut for Kunstterapi i Gadbjerg. Fagdagene blev afholdt i weekenden d. 16.9.-18.9.2016. Fredag og lørdag med de egentlige fagdage, afsluttende med FIKT’s general forsamling om søndagen. Fremover vil general forsamlingen dog ligge i forbindelse med Kuren i foråret.

Som medlem af FIKT deltog jeg i weekenden, og glædede mig til faglig fordybelse såvel som kollegial sparring. Der var fra starten af en hyggelig summen af gensyn med gamle studiekammerater m.m., såvel som nye møder med ligesindede.

Fredag aften blev vi mødt med varm suppe, inden Vibeke Skov holdt et spændende foredrag om Integrativ Kunstterapi og skam. Foredraget satte gang i en livlig dialog såvel som refleksion.

Foredraget ledte for mig personligt naturligt videre til lørdagens workshop, Kreativ Supervision med psykodrama ved Sissel Bøhn. At bruge Vibeke Skovs oversigt over skammens personligheder, til at indkredse klient type, som jeg undersøgte nærmere under Sissel Bøhns kompetente vejledning gennem psykodrama, blev essensen af min dag. Det blev en dag med fordybelse ud i supervisionen med det kraftige værktøj som psykodrama er.

Lørdag aften blev der serveret en dejlig fest middag, der blev sunget og hygget, og jeg tror sågar der blev danset. Jeg glæder mig allerede til de næste fagdage i FIKT.

Hilsner fra Lotte

Nyheder/Indlæg

Kategorier

Arkiv